Soome 15,5 miljoni eurose lotovõidu võitja pole veel välja ilmunud, võidu saab kätte Helsingist Veikkause peakontorist

Soome lotofirma Veikkaus andis teada, et laupäevase 15,5 miljoni eurose lotovõidu võitja polnud pühapäeva hommikuks veel ühendust võitnud. Lotofirma tuletab meelde, et võidu saab kätte Helsingis asuvast peakontorist.

Praegu oodatakse, kuni võitja ise ühendust võtab, vahendab Iltalehti.

Tegemist on läbi aja suurima Soome lotofirma lotovõiduga. Võidupilet osteti Lohjast MK Marketi Rautionmäki toidupoest.

Võitja ei kasutanud piletit ostes Veikkause kliendikaarti, mistõttu pole praegu võitja isik veel teada. Võrgus mängijad ja kliendikaardi omanikud saavad võidusumma arvele, aga praegusel juhul, kui pilet osteti ilma kaardita, saab võidu kätte peakontorist. Suurte võitude teeninduspunkt teenindab kliente eelneva kokkuleppe alusel kella 9-13.

Kui võitja läheb poodi piletit kontrollima, siis paneb müüja kupongi masinasse, kust prinditakse välja teine kupong, millel on info, kuidas lotofirmaga ühendust võtta. Klienditeenindusega võib ühendust võtta ka ise, kui inimene on ise numbrid ära kontrollinud.

Veikkausel on võimalused ka endal võitja telefoni teel välja selgitada, kui küsitakse piletil olevaid teatud tunnusnumbreid.

15,5 miljoonan voittaja yhä piilossa – tuore miljonääri saa rahat vain pääkonttorista, mutta Veikkauksella on keinot varmistua voittajasta myös puhelimitse

Veikkaus odottaa edelleen, että lottovoittaja ilmoittautuisi.

Kommentaarid
(Külastatud 162 korda, 1 külastust täna)