Skandaal: Nokia telefone tootva firma juht kasutab ise iPhone’i

Soomes on paisumas skandaal, kuna Nokia uusi 5 kaameraga telefone kiitnud firma HMD Global juht Risto Siilasmaa kasutab ise iPhone’i.

Nimelt, nagu on tähelepanelikud inimesed tuvastanud, peegeldub Siilasmaa käes olevalt telefonilt iPhone’i logo. Pildi postitas Siilasmaa ise sotsiaalmeediasse. See tähendab, et Siilasmaa küll kiidab Nokia telefone, aga ise kasutab iPhone’i.

Uued 5 kaameraga telefonid Nokia 9 peaks võimaldama kõige paremate piltide tegemist.

Asjast kirjutas Kauppalehti.

Risto Siilasmaa on Twitter

The new Nokia 9 PureView has 5 – yes, five – cameras built in. When you take a photograph all five cameras will snap a shot at different exposure settings. The final super detailed photo will be created by combining the best parts of the various pictures taken. @nokia @hmd

Kommentaarid
(Külastatud 380 korda, 1 külastust täna)