Saksa teadlased hoiatavad Maalt välja saadetavate signaalide eest, kuna see võib kaasa tuua tulnukate rünnaku

Saksamaa Freiburgi ülikooli teadlased Michael Schetsche ja Andreas Anton hoiatavad Maalt kosmosesse saadetavate signaalide eest, kuna need võivad kohale meelitada „kapitalistlikud tulnukad”, kes Maa hävitavad.

Teadlaste väitel on selliste signaalide välja saatmine üks suuremaid ohtusid meie planeedile, vahendab Daily Mail.

Mehed edastasid hoiatuse uues raamatus pealkirjaga „Tulnukate ühiskond – sissejuhatus eksosotsioloogiasse”.

Teadlaste väitel ohustab elu Maal viis suuremat ohtu: lisaks tulnukate rünnakule veel kliimamuutus, uus sõda, ulatuslik epideemia ja tehismõistus.

Teadlaste väitel otsivad mitmed riigid ja isegi firmad aktiivselt kontakti maaväliste tsivilisatsioonidega, et pääseda ligi uutele tehnoloogiatele, aga see võib olla väga ohtlik. Teadlased toovad paralleeli Ameerika avastamisega, mis tõi kaasa 90 protsendi põliselanike hukkumise. Tulnukate tulek võib seetõttu kaasa tuua inimkonna hukkumise.

German scientists say stop sending signals into space

Michael Schetsche and Andreas Anton warned of potential danger in new book They said space exploration and sending out signals poses a threat to humans The scientists argue any aliens we come into contact with could be hostile Scientists are warning the human race not to send any more signals into space as making contact with an alien race with ‘a similar kind of capitalist economic structure’ as us would lead to the Earth’s annihilation.

Kommentaarid
(Külastatud 1,272 korda, 1 külastust täna)