Politsei kahtlustab, et nädalavahetusel vägistati kahte Oulu tüdrukut

Oulus on välja tulnud uued kahtlusalused seksuaalkuriteod, kus nädalavahetusel vägistati teadaolevalt üks alla 16-aastane ja üls alla 18-aastane tüdruk.

Üks isik on kuritegudes kahtlustatuna kinni võetud. Arvatavalt on kahtlusaluseid veel, aga uurimine on alles algusfaasis, vahendab Kaleva.

Lisaks uurib Oulu politsei veel üheksat lastevastaste seksuaalkuritegude juhtumit, milles ohvrid on alla 15-aastased tüdrukud. Teod pandi toime 2018. aasta suvel ja sügisel ning kahtlusalused on välismaa mehed.

Oulussa tutkitaan uutta törkeää seksuaalirikosta – Uhreina kaksi alle 18-vuotiasta tyttöä, useista epäillyistä yksi otettu kiinni

Oulussa on tapahtunut viikonloppuna uusi törkeä lapseen kohdistunut seksuaalirikos. Kalevan saamien tietojen mukaan poliisi tutkii tapausta, jossa kahden alaikäisen tytön epäillään joutuneen raiskatuksi yksityisasunnossa. Toinen heistä on alle 16-vuotias, toinen alle 18 vuotta. Tapauksen tutkinnanjohtajana toimivan rikoskomisarion Eveliina Karjalaisen mukaan rikoksista epäiltyjä tekijöitä on useampi kuin yksi.

Kommentaarid
(Külastatud 227 korda, 1 külastust täna)