Microsoft: ärge kasutage brauserit Internet Explorer

Tarkvara firma Microsoft hoiatab varasema brauseri Inernet Explorer kasutamise eest, kuna see pole enam turvaline.

Internet on väga kiiresti arenenud. Veel kümmekond aastat tagasi oli Internet Explorer kõige populaarsem brauser, nüüd on see Google’i Chrome. Microsoft on loobunud Exploreri arendamisest ja sellele uuenduste tegemisest. Seetõttu pole Explorer enam turvaline, on kirjas Microsofti blogis.

Aastal 2010 lasi Microsoft koos uue op-süsteemiga Windows 10 välja uue brauseri Edge. Microsoft ei kasuta enam Exploreri kohta isegi sõna brauser.

Internet Explorer oli Microsofti info kohaselt lahendus, mis ei toeta enam uusi võrgustandardeid, kuigi enamus veebilehti sellega avanevad. Mõned vanemad tarkvaralahendused, näiteks haiglates töötavad aga ainult Exploreriga.

Vaatamata uuenduste puudumisele on Exploreril jätkuvalt ligi 10-protsendiline osakaal lehitsejate hulgas, suurem kui uuel brauseril Edge. Üks põhjus on selles, et Edge ei tööta vanemate arvutite peal, mida aga siiani kasutatakse.

The perils of using Internet Explorer as your default browser

From time to time, I am asked by customers, “How do I ensure that all web traffic goes to Internet Explorer?” In fact, I was recently asked this question by someone trying to help a hospital. Now, I understand the scenario. In healthcare (as in many other industries), it’s often the case that you’re…

Kommentaarid
(Külastatud 758 korda, 1 külastust täna)