Labidad valmis! Nädala lõpuks sajab Soomes veel 25 cm lund juurde

Ilmateenistuse andmetel sajab nädala lõpuks Lõuna-Soomes veel 25 sentimeetrit lkund juurde.

Neljapäeval sajab kogu Soomes 5 sentimeetri jagu lund. Reedel sajab Soome kesk- ja põhjasaos lund ligi 10 sentimeetrit. Nädala lõpus võib Lõuna-Soomes maha sadada 15 sentimeetrit. Maa kesk- ja põhjaosas võib tulla koguni 20-25 sentimeetrit lund. Lapimaal tuleb vähem, 5-10 sentimeetri jagu lund, vahendab Ilta-Sanomat.

Lisää lunta jopa 25 cm – Animaatio näyttää, missä pyryttää rajuimmin

Lunta on satanut viime viikkoina Suomessa poikkeuksellisen paljon. Loppuviikosta sää lauhtuu etenkin maan etelä- ja keskiosissa, mutta lumentulolle ei näy vieläkään loppua. Yllä olevan videon vasemmassa ruudussa näkyy sateen olomuodot: sininen=lunta, oranssi=räntää, liila=jäätävää tihkusadetta, vihreä=vesisadetta, vaalean vihreä=tihkua. Oikeassa ruudussa näkyvät lumikertymät, yksikkö cm.

Kommentaarid
(Külastatud 614 korda, 1 külastust täna)