Jari Sillanpää avab Fuengirolas kontserdihooaja

Soome tangokuningas Jari Sillanpää avab 27. aprillil Fuengirola külje all ajaloolises Sohaili lossis tänavuse kontserdihooaja.

Tegemist on terve suve vältava Marenostrumi kontserdisarja avaüritusega Una noche en Sohail, vahendab fuengirola.fi.

Sillanpää käis Sohailis esimest korda 20 aastat tagasi ja kohe pärast seda tuli tal tahtmine selles lossis esineda. Siis arutati asja, aga elektri ja muu toomine tundus raske. Nüüd aga läksid asjad Marenostrumi raames lihtsamalt.

Kontserti toetab Fuengirola linn, kelle poolt on lava ja muu vajaminev atribuutika.

Kolmapäeval esitlesid sündmust Sillanpää ja Fuengirola linnapea Ana Mula. Piletid tulevad müügile järgmisel nädalal ja kavas on korraldada veel ühisprojekte. Pileteid saab osta Centro Finlandiast Fuengirolas ja veebis ticketmasterist.

Sillanpää avaa Sohailin linnan konserttikesän Fuengirolassa – Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset

Pormestari Ana Mula ja Jari Sillanpää tulivat hyvin toimeen konsertin tiedotustilaisuudessa. Naurua riitti ja katseita suunnattiin jo pidemmällekin tulevaisuuteen. -Tästä tulee hieno juttu. Rakennamme lavalle intiimin tunnelman kynttilöineen päivineen. Orkesterikin on pieni, kitara, puhaltimet ja koskettimet, Sillanpää kertoo. -Olen vuosien varrella tehnyt isoja konsertteja isojen bändien kanssa.

Kommentaarid
(Külastatud 100 korda, 1 külastust täna)