Hooldaja meelitas Soomes endast üle 10 aastat noorema mehe seksiga oma korterisse, kus keha põletati ja suguelundile pihustati pipragaasi

Seksiga naise korterisse meelitatud 28-aastane Kuopio mees osutus 44-aastase hooldajana töötanud naise ja köögis end varjanud 24-aastase mehe vangiks. Külalist peksti ja tema keha põletati lusikaga. 24-aastane mees pihustas naise soovil kannatanu suguelundile pipragaasi.

28-aastane mees ütles ülekuulamisel, et tal oli väga valus ja ta arvas, et sureb ära. Sellise kohtlemine oli kättemaks selle eest, et 28-aastane mees oli löönud naise koera ja võtnud naise ravimeid, vahendab Iltalehti.

Ida-Soome ringkonnakohus jättis muutmata naisele inimröövi, vabaduse võtmise ja maksevahendipettuse eest mõistetud 2 aasta ja 6 kuu pikkuse vanglakaristuse.

24-aastane mees ei vaidlustanud kokku 10 kuriteo eest mõistetud 2 aasta ja 10 kuu pikkust vanglakaristust.

28-aastane mees oli käinud Kuopios 44-aastase hooldajast naise pool ühel laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl 2017. aasta novembrikuus. Korteris oli veel üks mees, kes polnud seotud hilisemate sündmustega.

Pühapäeval kutsus naine 28-aastase mehe uuesti enda poole.

28-aastane mees ütles hiljem ülekuulamisel, et talle jäi jutu järgi mulje, et läheb naise poole õhtut veetma ja võimalik, et naisega seksima. Mees kahtlustas, et talle on seatud lõks ja kontrollis korteri üle. Külaline ei märganud, et korteri köögis oli peidus 24-aastane mees, kes väitis end olevat peitnud nõudepesumasinas.

Pesumasinast võeti kõik asjad välja, nii et mees sinna sisse mahuks, rääkis 24-aastane mees imestunud politseiuurijatele.

Külaline korteris seksi ei saanud, küll aga langes vägivalla ohvriks. Mees seoti kinni ja teda peksti rusikatega ning kingaga. Mehe keha põletati tulise lusikaga. Mehe silmadesse lasti pipragaasi ning 24-aastane pihustas pipragaasi isegi mehe peenisele.

Suguelundile gaasi pihustamine toimus naise korraldusel. Naine ja 24-aastane mees said omale vägivalda kasutades kaks mobiiltelefoni, mp3-mängija ja rahakoti.  Mehelt võeti pangakaart ning pressiti välja pin-kood. Arvelt võeti 100 eurot.

Kannatanu piinad kestsid mitu tundi. Ta kartis oma elu pärast. Lõpuks viidi kannatanu vastu hommikut oma ema juurde.

Naine ütles, et rääkis 24-aastasele mehele, kuidas 28-aastane mees tarvitas tema ravimeid ja lõi tema koera. Naine eitas 28-aastasele mehele seksi pakkumist. Naine ütles, et ei meelitanud teda seksiga enda poole.

Lisaks vanglakaristusele peavad naine ja noorem mees maksma 28-aastasele mehele valu ja kannatuste ning ära võetud asjade ja raha eest kokkku 12 186 eurot.

Lähihoitaja houkutteli yli 10 vuotta nuoremman miehen seksillä asuntoon – perillä ihoa poltettiin ja sukuelimeen suihkutettiin pippurikaasua

Keski-ikäisen naisen ja parikymppisen miehen yli kahden vuoden vankeusrangaistukset pysyivät Itä-Suomen hovioikeudessa.

Kommentaarid
(Külastatud 862 korda, 1 külastust täna)