Helsingis avatakse Põhjamaade suurim kaubanduskeskus

Helsingis Pasilas avatakse sügisel Põhjamaade suurim kaubanduskeskus Tripla, mille juht tuleb Turu Mylly kaubanduskeskusest.

Tripla juht Kati Kivimäki ütles, et 90 protsenti keskuse pindadest on juba välja renditud. Kivimäki ei soovi prognoosida, kas Triplat võivad kimibutada samad probleemid, mis eelmise aasta lõpus avatud Redi keskust, vahendab Taloussanomat.

Tripla avab uksed, mil konkurents on Helisngis kaubanduses väga terav. Kalasatamas asuv Redi on jätkuvalt suurtes raskustes. Paljud rentnikud on läinud pankrotti ning keskuse juht on juba vahetunud.

Kivimäki ei taha arvustada ehitusfirma SRV rajatud Redi keskust, aga tema arvates püütakse teise suure ehitusfirma YIT rajatavas Tripla keskuses teiste vigu vältida. Erinevalt kalasatama Redist asub Tripla liiklussõlmede keskpunktis.

Pasilaan avataan Pohjoismaiden suurin kauppakeskus – Triplan uusi johtaja kertoo: Näin alun vaikeudet vältetään

Turussa kauppakeskusbisneksessä toimiva Kati Kivimäki, 45, aloittaa keväällä Helsingin Pasilaan avattavan kauppakeskus Triplan kauppakeskusjohtajana. Kauppakeskus avautuu syksyllä. Kivimäki on aiemmin toiminut Turun Myllyn kauppakeskuksen toimitusjohtajana. Triplasta on tulossa Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Lähes 90 prosenttia liiketiloista on jo vuokrattu. Tripla avaa ovensa tilanteessa, jossa vähittäiskaupan, kauppakeskusten ja ravintoloiden kilpailu on Helsingissä ankaraa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,771 korda, 1 külastust täna)