Ettevaatust: Euroopas levib ohtlik laste enesetapu-mäng

Euroopasse on jõudnud ohtlik laste enesetapu-mäng Momo, mis kujutab koleda välimusega naist, kellel on tumedad juuksed ja läbitungivad silmad.

Mäng Momo challenge levib WhatsAppi sotsiaalmeedia rakenduse kaudu ja see on suunatud väikestele lastele. Mängu seostatakse 12-aastase tüdruku surmaga Argentiinas. Nüüd on mäng jõudnud Suurbritanniasse, vahendab Daily Mail.

Tegemist on kurja mänguga, mis õhutab lapsi ennast vigastama ja mõnel juhul isegi võtma endalt elu. Suurbritannias Manchesteris ütles 7-aastane poiss oma koolikaaslastele, et kurja näoga olend tuleb ja tapab nad magamise ajal ära.

Mängus Momo saadetakse kasutajale WhatsAppi rakenduse kaudu juhised, kuidas ennast või teisi vigastada. Kurja näoga olend Momo ähvardab mängus, et kui laps ei tee nagu kästud, siis tabab teda needus.

Nüüd hoiatab üks murelik Briti ema teisi lapsevanemaid selle mängu eest, mis võib olla jõudnud otsaga Suurbritanniasse.

Kui ema vaatas koos lapsega Momo videot, siis seal hoiatati last, et kui ta Momot ei karda, siis Momo tuleb ja tapab ta magamise ajal ära. Nüüd on paljud Briti vanemad murelikud ja jälgivad teraselt, mida nende võsukesed sotsiaalmeedias teevad.

Fears Momo spread to Britain as boy tells friends creature would kill

Momo features a creepy woman with dark hair, protruding eyes and a grin The ‘Momo challenge’ is based around WhatsApp and targets young children It has previously been linked to the death of a 12-year-old girl in Argentina One mother has warned the game may have spread to Manchester An evil suicide game which encourages youngsters to harm themselves and in some cases even take their own lives has spread to the UK.

Kommentaarid
(Külastatud 811 korda, 4 külastust täna)