Buss jäi Soomes keset ristmikku seisma ja suured mehed ei suutnud seda liigutada, kui kaks 9-aastast poissi leidsid lahenduse

Kaks 9-aastast Soome poissi aitasid bussi liikuma, kui kandsid ämbriga bussi juurde liiva. Pärast piisava kogus liiva kandmist hakkas buss liikuma.

Buss jäi seisma Helsingi ligidal Kerava linnas Kaleva linnaosas Kalevantori K-marketi juures pühapäeva õhtul. Ümberkaudsetest majadest tulid mehed välja appi bussi lükkama, aga sellest polnud abi, vahendab Helsingin Sanomat.

Bussi üritati liikuma saada puutokkide ja lauajuppide abil, aga sellest polnud tolku. Juht polnud ilmselt harjunud nii libedate oludega.

Üks mees jõudis juba kirjutada asja kohta teate Kerava sotsiaalmeedia gruppi, kui juhtus midagi enneolematut. Kaks samas kõrval lumehanges mänginud poissi otsustasid hädas mehi aidata. Poisid läksid koju ja tõid ämbri. Osa mehi olid juba liiva kätega kandnud, aga poisid tulid ämbriga. Kui nad olid kandnud mõned ämbritäied, hakkas buss liikuma.

Liiva, õigemini sõelmeid kandsid nad ühe majaühistu juurest liivakastist. Liiv oli raske, aga kahekesi jaksasid poisid ämbrit liigutada. Tänu liivale pääses buss poole tunni jooksul liikuma.

Bussi suti keskellä risteystä, apuun rientänyt miesjoukko ei saanut autoa hievahtamaankaan – Sitten kaksi 9-vuotiasta poikaa keksi ratkaisun

Keravalla jäi sunnuntai-iltana linja-auto sutimaan paikalleen ahtaassa risteyksessä Kalevan kaupunginosassa. Vuoroaan ajanut Helsingin Seudun Liikenteen 975-reitin bussi jäi jumiin K-market Kalevantorin vieressä, Kalevankadun ja Ylikeravantien risteyksessä iltaviiden maissa. Lähistön taloista riensi nopeasti väkeä auttamaan bussikuskia. Mainos (Teksti jatkuu alla) “Siinä oli aikamoinen määrä miehiä auttamassa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,371 korda, 1 külastust täna)