VIDEO: Saksa mees sõitis oma Mercedesega migrantidele otsa

Lääne-Saksamaal Bottropi linnas sõitis 50-aastane saksa mees eile otsa Süüria ja Afganistani migrantidele, kes uut aastat tähistasid.

Sakslane Andreas N. sõitis kohaliku meedia info kohaselt pärast seda Essenisse, kus proovis veel migrante alla ajada. Politsei info kohaselt oli mees teinud rassistlikke märkusi, kui ta roolist kõrvaldati.

Kõigepealt üritas Andreas oma hõbedase Mercedesega sõita otsa inimestele Bottropi sisse sõites, kus inimestel õnnestus auto eest kõrvale põigata. Siis sõitis ta Bottropi kesklinnas otsa Süüria ja Afgraani migrantidele. Ta vigastas üht 4-aastast afgaani poissi, tema 29-aastast ema ja 10-aastast süüria tüdrukut.

Munsteri politsei info kohaselt ootab meest süüdistus korduvas tapmiskatses. Kokku sai vigastada 8 inimest ja kõik peale ühe olid Süüriast või Afganistanist. Kõige raskemas seisus on 46-aastane süüria naine, kes võitleb haiglas oma elu eest.

Mees on varem kohtulikult karistamata. Meedia andmetel on tal ravitud varem skisofreeniat. Töötu mees on öelnud, et ta tahab lahendada Saksamaal liiga suure hulga välismaalaste probleemi.

Mutterwurm 🔯 on Twitter

Last night, german man drove his car into crowd celebrating new year, heavily injured 4 people of Aghan and Syrian nationals #Rassistischer #Terrorist #Bottrop https://t.co/7ZpEjo2X3a https://t.co/EAAjlegEkI

Kommentaarid
(Külastatud 1,804 korda, 1 külastust täna)