Turistid ostavad Soomest kaasa hõrgutisi, mille kilohind on 197 eurot

Helsingi Postimaja K-Supermarket on paljudele Soomet külastavatele turistidele enne lennujaama minekut viimane koht, kus sisseoste teha. Poe eest läheb Finnairi buss ja sealt vaid kiviviske kaugusel on raudteejaam, kust sõidavad rongid lennujaama.

Soomes on kiiresti kasvamas Aasia turistide hulk. Mida siis Hiina ja Jaapani turistid kõige rohkem kaasa ostavad?

Number üks on Muumi-tooted. See on kohv, teed, muumišokolaadid ja muumikakao, vahendab Ilta-Sanomat.

Üllatavalt on Fazeri Geisha šokolaad üks jaapanlaste ja teiste Aasia turistide lemmikuid.

Turistid on väga huvitatud ka põhjapõdra krõpsudest, seda vaatamata kõrgele hinnale. Üks 30-grammine pakk maksab 5,9 eurot, mis teeb kilohinnaks 197 eurot.

Turistit keksivät K-Supermarketista lihaisan erikoisherkun, jota viedään ulkomaille – hinta 197 €/kg

Helsingin Postitalon K-Supermarket on useille turisteille viimeinen paikka ostaa tuliaisia ennen matkaa lentoasemalle. Kaupan edustalta lähtee Finnairin lentokenttäbussi, ja vain kivenheiton päässä on rautatieasema, josta junat vievät lentokentälle. Liikkeen osastovastaava Liisa Manninen vahvistaa, että turistit ovat kaupalle merkittävä asiakasryhmä. - Varsinkin kesällä täällä käy valtavasti turisteja, Manninen sanoo. Kasvussa on etenkin aasialaisturistien määrä.

Kommentaarid
(Külastatud 322 korda, 1 külastust täna)