Taani paljude hukkunutega rongiõnnetuse võisid põhjustada Carlsbergi õlled

Taanis täna 6 inimest hauda viinud rongiõnnetuse võisid põhjustada Carslbergi õllekastid, mis olid halvasti rongile paigutatud treileritele kinnitatud.

Rongi kiire sõidu mõjul paiskusid kastid treilerist välja ning lendasid vastu mööda sõitnud reisirongi, vahendab Daily Mail.

Õnnetus juhtus kella 8 ajal hommikul Suure Belti sillal, kus puhus tugev tuul. Õnnetuses sai surma 6 ja vigastada 16 inimest.

Tormi tõttu oli sild autodele suletud, aga rongidel oli sõitmine lubatud. Tegemist on rängima rongiõnnetusega Taanis viimase 30 aasta jooksul. Reisirong oli teel Odense linnast Kopenhaagenisse. Kokku oli rongis 131 reisijat ja 3 meeskonnaliiget.

Eelmine suurem rongiõnnetus oli Taanis 1988. aastal, kui 8 inimest sai Kopenhaageni ligidal surma ja 72 vigastada pärast rongi rööbastelt väljasõitu. Taani rängim rongiõnnetus oli 1919. aastal, kui kiirrong põrkas Kopenhaagenis kokku seisva rongiga dispetšeri vea tõttu ning surma sai 40 inimest ja vigastada 60.

Six people are killed in rail crash during a storm in Denmark

The accident took place at around 8 a.m. on Wednesday morning during a storm A tarpaulin from the freight train caused a passenger train to brake abruptly Rail operator DSB confirmed six had died in the accident on Storebaelt bridge Six people have been killed after a tarpaulin from a Carlsberg freight train flew into a passenger train on a bridge linking the central Danish islands of Zealand and Funen.

Kommentaarid
(Külastatud 367 korda, 1 külastust täna)