Soomes on mõned autod päris lume alla mattunud

Soomes on sadanud viimastel päevadel palju lund ja mõned autod on päris lume alla mattunud.

Helsingi politsei hoiatab, et autojuhid peaks varuma aega, et auto lume seest välja kaevata ja korralikult ära puhastada. Lumemütsidega „igludena” ringi sõitmist politsei ei soosi.

Foreca Suomi on Twitter

Jonkun mielestä Helsingissä saattaa olla jo tarpeeksi lunta👍! Kumpula 48 cm, Kaisaniemi 41 cm. Kärsivällisyyttä! Enää muutama kuukausi ja lumet alkavat yleensä jo sulaa😉! Kuva Nina Pohjola #lumi #helsinki #lumikaaos @HelsinkiKymp @VisitHelsinki @helviestinta #sää #forecasuomi

 

View this post on Instagram

 

Hyvää huomenta! Yön aikana on satanut runsaasti lunta. Varaa hyvä aika lumitöihin ennen kuin lähdet autoilemaan. Kuvassa poliisiauto ja “iglu”. Tässä yhteydessä iglulla emme tarkoita perinteistä inuitien käyttämää kupolimaista lumesta rakennettua asumusta, vaan lumen peittämää ajoneuvoa, josta ei ole riittävää näkyvyyttä ulos. Igluja emme halua nähdä liikenteessä. Jos näemme, pysäytämme 🚔 ja iglu ei liiku ennen kuin sieltä on kaivettu auto esille. Pahimmassa tapauksessa muistutamme “iglu-kuskia” sakolla.  #iglu #äläajaiglulla #lumisade #liikenneturvallisuuus #helsinki #helsinginpoliisi #poliisi #polis 📷:Timi Tikkanen

A post shared by Helsingin poliisilaitos (@helsinkipoliisi) on

Kommentaarid
(Külastatud 305 korda, 1 külastust täna)