Soome president viitab maailma juhtide silmakirjalikkusele

Soome president Sauli Niinistö on tuntud selle poolest, et kasutab sõitudeks tavalisi liinilennukeid. Nüüd vihjab ta sotsiaalmeedias sellele, et Šveitsis Davosi majandusfoorumil räägivad maailma juhid kliimamuutusest, aga ise sõidavad igaüks eraldi kohale eralennukitega, mis on maailmas üks suuremaid keskkonna reostajaid.

Sõnad ja teod lähevad lahkju, viitab Niinistö.

Briti väljaanne Guardian kirjutab, kuidas sel aastal on Davosi lähedastel lennuväljadel rohkem eralennukeid kui kunagi varem – ja majandusfoorumi peateema on kliimamuutuse vastu võitlemine. Tõesti, milline silmakirjalikkus maailmas valitseb!

Kokku tuleb Davosi sel aastal ligi 1500 eralennuki lendu.

Ühtlasi selgub uuringutest, et maailma juhid, kes ühelt poolt räägivad vajadusest võidelda kliimamuutusega, kasutavad üha suuremaid ja uhkemaid lennukeid ehk reostavad ise keskkonda järjest rohkem.

Sauli Niinistö on Twitter

Deeds and speeches? https://t.co/4XA1MT6hsl

Kommentaarid
(Külastatud 211 korda, 1 külastust täna)