Soome ajaleht avaldas video, kuidas Iraagi mees pussitas oma eksnaist keset päeva koolihoones

Soome ajaleht Ilta-Sanomat avaldas osaliselt video sellest, kuidas Itaagi mees pussitas keset päeva kutsekooli koridoris oma endist naist. Meest süüdistatakse eksnaise mõrvakatses.

Valvekaamera videost on näha, kuidas kahtlusalune mees pussitas naist ja istus siis rahulikult pingile politseid ootama. Mehe süütegu on praegu arutusel Pohjanmaa kohtus ja süüalune on 49-aastane Iraagi mees. Juhtum toimus möödunud aasta oktoobrikuus Vaasa kutsekooli Vamia Sampo õppehoone koridoris.

Eksmees tahtis naisega rääkida vara jagamisest. Paar oli kuu enne seda lahutanud. Naine ei tahtnud meest kuulata. Hetk hiljem läks mees naisele kallale ja pussitas teda ning lõi rusikaga näkku.

Mees lõi naisele suure kööginoaga vähemalt seitse korda rindkerre ja kaela. Naine sai eri sügavusega haavu. Naise päästsid kõrvalseisjad, kes vahele läksid.

Videolt on näha, kuidas mees kõndis pärast tegu rahulikult pingi juurde ja istus sinna pärast seda, kui kõrvalised isikud vahele läksid. Mehe väitel oli naine teda petnud ja sellega häbistanud. Teo motiiv oli naise tapmine mehe au päästmiseks.

Eksnaise väitel oli teo motiiv võitlus vara pärast. Prokurör nõuab mehele karistust mõrvakatse eest, kuna tegu oli läbi mõeldud ja ette kavatsetud.

Meest süüdistatakse ka möödunud aasta jaanuaris toimunud ähvarduse ja vägivalla eest. Mees oli pärast naise lahutusettepanekut ähvardanud naist tapmisega. Naise väitel oli mees teda sõimanud hooraks ja öelnud, et ta on räpane naine. Mees oli öelnud, et naine häbistab tervet perekonda. Järgmisel päeval lõi mees naist nende kodus. Lisaks oli mees naist kägistanud.

Pöyristyttävä valvontakameravideo: Mies puukotti ex-vaimoaan kesken koulupäivän ja istuutui sohvalle odottamaan poliisia

Viime lokakuiseen verinäytelmään palattiin Pohjanmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona, kun oikeudenkäynti 49-vuotiasta irakilaismiestä vastaan alkoi. Mies tapasi ex-vaimonsa Vaasan ammattioppilaitoksen Vamian Sampo-kampuksen käytävällä. Ex-mies halusi jutella naisen kanssa omaisuuden jaosta. Pariskunta oli vajaata kuukautta aiemmin tuomittu avioeroon. Nainen ei halunnut kuitenkaan jutella. Hetkeä myöhemmin mies hyökkäsi ex-vaimonsa päälle ja rupesi puukottamaan tätä sekä löi kerran nyrkillä naamaan.

Kommentaarid
(Külastatud 2,301 korda, 1 külastust täna)