Politseijuht: Helsingi piirkonnas oli ühe nädalavahetuse jooksul 47 enesetapukatset

Soome politsei ülemkomissar Jussi Huhtela kirjutab sotsiaalmeedias vaesusele ja sellega seotud masendusele viidates, et alates reedest, 4. jaanuarist registreeriti ühe nädalavahetuse jooksul Helsingi, Vantaa, Espoo ja ülejäänud Uusimaa piirkonnas kokku 47 enesetapukatset.

Politseijuhi väitel on põhjusteks lisaks vaesusele muu lootusetus ja masendus.

Helsingin Sanomat kirjutas pühapäeval lootusetusest ja masendusest Soome vaeste hulgas, mis üllatas isegi teadlasi.

Ylikomisario on Twitter

Viikonloppuna oli mediassa asiaa köyhyyden aiheuttamasta toivottomuudesta.Poliisilla ollut perjantaista 4.1. alkaen Helsingin,Vantaan,Espoon ja muun Uudenmaan alueella 47 itsemurhayritys tai sen uhka-tehtävää.Köyhyyden lisäksi taustalla myös muuta toivottomuutta ja pahoinvointia.

Kommentaarid
(Külastatud 1,008 korda, 1 külastust täna)