Pariisi plahvatuse rusude alt kaevati välja neljas hukkunu

Pariisi kesklinna pagariäri plahvatuses kaevati rusude alt neljas hukkunu, kes on naisterahvas. Vigastatuid on kokku 47, neist 10 raskelt.

Laupäeval tehti kindlaks kokku kolm hukkunut, kellest kaks olid Pariisi tuletõrjujad ja kolmas Hispaania pereema Laura Sanz, kes oli koos abikaasaga turismireisil, vahendab Daily Mail.

38-aastane kaupluses müüjana töötav kolme lapse ema Sanz oli Pariisis romantilist nädalavahetust veetmas koos oma abikaasa Luis Miguel’iga ning ööbis pagariäri vastas asuvas hotellis. Naine oli Pariisis kahekesi koos abikaasaga, lapsed jäid tema isa hoolde. See oli naise jaoks elus esimene Pariisi reis.

Seoses gaasilekkega on inimesed 12 naabermajast evakueeritud. Ajutised elukohad on antud 50 inimesele, ülejäänud on sugulaste ja tuttavate juures.

Arvatakse, et plahvatus oli juhuslik ja toimus gaasilekke tagajärjel. Pariisis on gaasilekked tavalised ja majad kehvas seisukorras. Gaasi lõhna tundsid laupäeva hommikul naabrid, kes häirekeskusse helistasid. Tuletõrjujad olid juba sündmuskohal, kui toimus plahvatus.

Paris bakery blast death toll rises to four after woman’s body found

Death toll from gas explosion in Paris rose to four after rescue workers find body of missing woman in rubble A suspected gas leak caused the explosion which ripped through a Paris bakery early yesterday morning Two firefighters and a female Spanish tourist were killed in the blast in the

Kommentaarid
(Külastatud 229 korda, 1 külastust täna)