KOHUTAV: Üks Oulu seksuaalkuritegude ohver surnud, kolm uut meest vahistatud

Oulu politsei andis täna teada, et pagulaste poolt soome laste peal toime pandud seksuaalkuriteod on arvatust tõsisemad: üks laps on surnud ja kolm meest on veel vahistatud.

Politsei kinnitas sotsiaalmeedias ringlevat infot, et üks kuritegude ohver suri eelmisel sügisel. Politsei ei kahtlusta surma põhjusena kuritegu, aga jätkab surma põhjuste väljaselgitamist. Arvatavalt on sel juhul tegemist enesetapuga.

Politsei on alustanud uurimist veel nelja kahtlusaluse suhtes, kes on toime pannud seksuaalkuritegusid alla 15-aastaste tüdrukute suhtes. Kuriteod, mida uuritakse, on lapse vägistamine ja raskekujuline seksuaalne ärakasutamine. Teod on toime pandud 2018. aasta suvel. Politsei on seoses kuritegudega vahistanud kolm välismaa meest.

Kahtlusalustest kaks on ligi 20-aastased ja kaks alla 18-aastased.

Politsei jätkab kõigi juhtumite uurimisega.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 2,107 korda, 1 külastust täna)