Oulu kohus vangistas järjekordse välismaalase, keda kahtlustatakse lapsevastastes seksuaalkuritegudes

Oulu kohus vangistas täna, 25. jaanuaril kõigepealt Saksamaalt eile Soome toodud välismaa mehe, keda kahtlustatakse lapsevastastes seksuaalkuritegudes ning pärast seda vangistas kohus veel ühe, 1999. aastal sündinud välismaalase seoses lapsevastaste seksuaalkuritegudega.

Teise mehe arvatavad teod on toime pandud Oulu ligidal Raahes 29. septembril 2018. aastal. Mees oma süüd ei tunnista, vahendab Ilta-Sanomat.

Kahtlusalune mees osales istungil video kaudu Raahe arestimajast. Asja arutati suletud uste taga ja istungi materjalid on samuti salastatud.

Kahtlusalust meest abistas istungi ajal telefoni teel tõlk.

Saksamaalt Soome toodud meest kahtlustatakse lapse vägistamises, seksuaalses ärakasutamises ja löömises. Teod pandi toime 1. juunist kuni 29. oktoobrini 2018. aastal Oulus. Mees vangistati tagaselja juba 12. detsembril pärast seda, kui ta Saksamaal Saarbrückenis kinni võeti.

Taas paljastui uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikos Oulun seudulla – tapahtui syyskuussa Raahessa

Oulun seudun seksuaalirikostilanne päivittyi perjantaina jälleen uudella tapauksella. Käräjäoikeus vangitsi vuonna 1999 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teot ovat tapahtuneet Raahessa 29. syyskuuta 2018. Mies kiistää syytteet. Epäilty mies oli istunnossa läsnä videon välityksellä Raahen poliisivankilasta. Asiaa käsiteltiin suljetuin ovin tutkinnan turvaamiseksi.

Kommentaarid
(Külastatud 80 korda, 1 külastust täna)