Noored lasid Helsingis rakette inimeste pihta

Teismelised noored lasid vana-aasta õhtul Helsingis rakette möödakäivate inimeste pihta.

Üks pealtnägija, kes rakettide laskmist eemalt filmis ütles, et oleks ise äärepealt ühega pihta saanud. Rakettide laskmine toimus Kamppist Senati väljaku suunas kella 22.20 ajal õhtul, vahendab Iltalehti.

Graniittitalo juures nägi mees noorukeid, kes möödakäijate pihta rakette lasksid. Rakette lasti niimoodi inimeste pihta umbes poolteist minutit. Kui politseiauto nurga tagant nähtavale tuli, jooksid noored laiali.

Helsingi politseist öeldi, et selle juhtumi kohta eraldi teadet ei tulnud, aga politsei käis kohapeal ära. Helsingis teatati uusaastaööl mitmete selliste juhtumite kohta, kus rakette inimeste pihta tulistati.

Teinijoukko ampui raketteja ohikulkijoita kohti Helsingin keskustassa – vaarallinen teko tallentui videolle

Silminnäkijän mukaan nuoret juoksivat karkuun poliisiauton nähdessään.

Kommentaarid
(Külastatud 589 korda, 1 külastust täna)