Maailma rikkaim mees lahutab 25 aastat kestnud abielu

Maailma rikkaim mees, Amazoni veebikaubamajaga 140 miljardi dollari suuruse varanduse kokku ajanud Jeff Bezos lahutab 25 aastat kestnud abielu kirjaniku MacKenzie Bezos’ega.

Bezos andis lahutusest teada oma sotsiaalmeedia konto kaudu.

Bezosed andsid teada, et lahutavad pärast pikka abielu ja katselist lahusolekut ning lähevad lahku sõpradena ja jäävad sõpradeks.

Paar abiellus 1993. aastal. Jeff Bezos on 54-aastane ja naine 48-aastane. Naine oli pärast Amazoni asutamist üks firma esimesi töötajaid. Mõlemad on lõpetanud Princetoni ülikooli, 6-aastase vahega. Nad elavad Washingtoni osariigis, mille seaduste kohaselt läheb lahutuse korral vara pooleks.

Amazon on ühtlasi maailma kõige suurema turuväärtusega ettevõte, edestades isegi Microsofti.

Paaril on kolm ühist poega ja üks Hiinast adopteeritud tütar.

Jeff on end nullist täiesti ise üles töötanud. Ta oli 17-kuune, kui ema lahutas isast, kes töötas poes müüjana. Nimi Bezos tuleb Kuubalt päritud kasuisalt, kes poisi adopteeris pärast emaga abiellumist. Jeffi sünninimi oli Jeffrey Preston Jorgensen.

MacKenzie varasem perenimi oli Tuttle ja tema isa oli finantsist ning ema kodune. Jeff ja MacKenzie kohtusid 1992. aastal ning abiellusid 1993. aastal. Amazoni asutas Jeff oma Seattle’i garaažis 1994. aastal. Algul müüs Amazon.com vaid raamatuid.

Jeff Bezos on Twitter

Jeff Bezos on Twitter

https://t.co/Gb10BDb0x0

Kommentaarid
(Külastatud 498 korda, 1 külastust täna)