Helsingis vanuritelt raha varastanud mees võeti vahi alla

Helsingi kohus vangistas nädalavahetusel politsei taotluse alusel mehe, keda kahtlustatakse jaanuarikuus Helsingis kokku neljas varguses, millest kaks on raskekujulised.

Politseile laekus kolm teadet, mille kohaselt oli pangaautomaadist raha välja võtnud inimestelt võetud ära raha. Kõik kolm kahtlusalust juhtumit olid Mellunmäki metroojaama lähedal. Kõigil kolmel juhul ligines varas selja tagant ja jooksis koos rahaga minema.

Kannatanud olid 89- ja 90-aastased mehed ning 67-aastane naine. Kõigi juhtumite puhul on alus kahtlustada ühte ja sama 29-aastast meest.

Meest kahtlustatakse lisaks Töölö pandimajas toime pandud juveeliröövis. Nimelt oli juveeliärisse tulnud mees, kes tahtis lähemalt vaadata üht kaelaehet. Pärast seda lahkus ta ärist ilma sõnagi lausumata. Tund aega hiljem pakkus ta sama ehet juba teise pandimajja Idakeskuses. Politsei võttis mehe kinni. Tegemist on sama mehega, keda kahtlustatakse pangaautomaatide juures toime pandud vargustes.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 129 korda, 1 külastust täna)