Helsingis löödi 13-aastast poissi, politsei käsib tegijal välja ilmuda

Helsingi politsei uurib esmaspäeva, 5. novembril 2018. aastal Oulunkylä raamatukogus toimunud kehalise väärkohtlemise juhtumit. Kahtlusalune on praeguseni tundmatu mees ja ohver 13-aastane poiss. Politsei käsib kahtlusalusel mehel välja ilmuda.

Politsei info kohaselt on üritatud mehe isikut välja selgitada, aga tulemusteta. Juhtunu kohta on valvekaamera salvestis, mille võib vajadusel avalikustada, aga politsei loodab, et mees tuleb ise politseisse.

Uurimise käigus on selgunud, et juhtum toimus, kui kaks enam-vähem samavanust poissi ja mees omavahel vaidlesid. Olukord pingestus, kui mees lõi maas lamavat poissi mitu korda. Pärast seda lahkusid nii mees kui poisid raamatukogust.

Politsei on olnud ühenduses poisi hooldajaga. Ohvri isik on teada.

Kahtlusalune on politsei hinnangul 30-40-aastase toeka mehega, kel oli sündmuse ajal seljas tume kapuutsiga jope, teksad, hall särk ja mustad tossud, millel hallid triibud.

Politsei soovitab mehel võtta ühendust kas e-posti teel vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliis.fi või tööajal telefonil +358 295 474 464/+358 295 474 750.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 263 korda, 1 külastust täna)