VIDEO: Oulus tungis põlissoomlaste miitingule välismaa mees, kel oli pussnuga vööl

Oulus tekitas eile elevust välismaa mees, kes tungis miitingul kõnelema ja kellel oli pussnuga vööl. Korraldajad võtsid mehel pussi vöölt, mille peale mees ägestus.

Sotsiaalmeediasse Oulu volikogu liikme Junes Lokka poolt üles pandud videolt on näha, kuidas välismaalane, arvatavalt pagulane on roninud lavale kõnelema ja korraldaja võtab temalt pussi vöölt.

Põlissoomlased korraldasid Oulus miitingu, mille teemaks olid viimasel ajal Oulus välja tulnud ja pagulaste poolt toime pandud laste grupivägistamise juhtumid. Miitingu korraldas Oulu linnavolikogu aseesimees Sebastian Tynkkynen, kes märgib sotsiaalmeedias, et meedia levitas sündmuse kohta valeinfot. Politseinikud seisid aga tagapool ja ei näinud toimunut pealt.

Meediast ja politsei infost jäi mulje, justkui oleks lavale roninud pagulasele kallale tungitud. Nagu videost on näha, ägestus välismaa selle peale, et talt võeti pussnuga vöölt.

Sebastian Tynkkynen on Twitter

Tässäkin uutisessa on virhe. Maahanmuuttajalta nimenomaan otettiin puukko pois ja se näkyy myös videolla, @uusisuomi. Poliisi ei seisonut eturivissä, kun tämä tapahtui, mutta järkkärit voivat vahvistaa. https://t.co/iukYAio3V4

Sebastian Tynkkynen on Twitter

Uutissa kiistetään, että muslimilta #Oulu:ssa ei olisi poistettu puukkoa. Ne ovat valeuutisia. Muslimilta, joka käyttäytyi agressiivisesti eikä suostunut poistumaan puhujapaikalta, poistettiin puukko järjestysmiehen toimesta. Video tilanteesta löytyy monesta kuvakulmasta. https://t.co/3TaaJltn2E

Kommentaarid
(Külastatud 858 korda, 1 külastust täna)