Üks Maroko kahtlusalustest tapjatest ei lubanud enda naisel kodust välja minna

Üks meestest, keda kahtlustatakse Markokos Norra ja Taani neidude tapmises, elab Marrakeshis kehvades tingimustes ning ei luba omaenda naisel kodust välja minna.

Mehe nimi on Younes Ouaziad ja ta on 26-aastane. Tema naine rääkis, et mees muutus armukadedaks pärast seda, kui ta usku pööras. Mees ise aga keeldus tööle minemast, isegi pärast seda, kui naisel rasedus katkes, vahendab Daily Mail.

Tegemist on kirjaoskamatu ja töötu mehega, kel on üks laps ja kes hiljuti usku pööras. Pärast seda rääkisid ta pehmeks ISIS-e värbajad, ütles tema vend.

Mehe perekond on juhtunust šokis ja ei saa aru, kuidas selline asi toimus. Vanemate väitel oli tegemist korraliku pojaga, kes oli hea kõigi vastu. Mees oli korralikult palvetanud ja suhtus inimestesse hästi.

Mehe abikaasa väitel olid tülid peres ainult sellest, et mees ei käinud tööl ja oli naise suhtes armukade. Naise väitel polnud mees eriti usklik, küll aga armukade. Naine tunnistas, et nad on olnud abielus neli aastat ja mees pole teda kordagi halvasti kohelnud. Juhtunu oli šokk ka naise jaoks.

Õde rääkis, et kahtlusalune mees aitas teda alati, kui vaja ja oli alati hästi abivalmis. Õde ei näinud vennas mingit ekstreemsust ja peab seda valeks. Vend oli õde alati lohutanud, kui too nuttis ning öelnud, et ei tohi kaotada usku jumalasse.

Üks lapsepõlvesõber, kes koos kahtlusalusega oli üles kasvanud, ütles, et ta oli olnud alati tore poiss ja kellelegi liiga ei teinud. Sõber pidas võimalikuks, et kehvadest oludest pärit kirjaoskamatut noormeest kasutati ära, või pakuti talle selle eest raha.

Kahtlusalune ise ütles, et oli käinud Dakhla linnas tööd otsimas, kui ta läks mägedesse ja kuriteo toime pani. Isa oli samuti töö otsimise heaks kiitnud.

Vahistatud on ka skandinaavlaste mõrvadega seotud viies mees, 50-aastane Abd el Atif, kes oli ühte kahtlusalust puudega varustanud. Mehe naine aga ütles, et tema mees on tore mees, nad on aastakümneid koos elanud ja mees pole kellelegi liiga teinud. Mehe tütar ütles, et nüüd on pere hirmul, et tullakse ka poega vahistama.

Inside Morocco beheading suspect’s squalid home

Younes Ouaziad is one of four people held over slaughter of two Scandinavians Bodies of Louisa Vesterager Jespersen and Maren Ueland were found on Monday Ouaziad’s wife said the 26-year-old became ‘jealous’ after turning to religion She said her hunting-obsessed husband barred her from leaving home alone These pictures reveal the squalid house of a terror suspect accused of beheading two Scandinavian women in Morocco.

Kommentaarid
(Külastatud 722 korda, 1 külastust täna)