Turu mees hoiatab: Soome on jõudnud lõunamaadest pärit röövide moodus

Turu mees hoiatab sotsiaalmeedias lõunamaadest pärit röövide mooduse eest, mis temaga juhtus kolmapäeva õhtul poole seitsme ajal Halineni linnaosas kooli juures.

Mees peatus autoga ülekäiguraja ees, kus oli ligi kümme naist ootamas ja kes hakkasid üksteise järel aeglaselt üle tee minema Paavinkatu ja Kardinaalinkatu ristmikul. Siis märkas autojuht tahavaatepeeglist, et auto suunas oli jooksmas kaks meest.

Mees pani uksed kiiresti lukku ja sõitis minema. Tal läks õnneks, aga ta hoiatab teisi sellise röövimooduse eest, mis on levinud lõunamaades ja mis on nüüd Soome jõudnud.

Mees teatas asjast teiste inimeste soovituse peale ka häirekeskusse. Politsei kinnitas Turun Sanomate andmetel, et selline juhtum tõesti fikseeriti tund peale juhtunut. Politsei soovitab sellistest asjadest koheselt teada anda. Rohkem sarnaseid teateid politseile tulnud pole.

Kommentaarid
(Külastatud 9,580 korda, 1 külastust täna)