Tõlkes kaduma läinud: Oulu kahtlusalune lapsevägistaja polnudki Saksamaal kinni võetud

Kadunuks jäänud kahtlusaluse Oulu lapsevägistaja kohta on selgunud huvitav info: nimelt polnudki politseil teavet, kas mees oli Saksamaal kinni võetud või mitte.

Sestap pole Oulu politseil siiani teavet, kas Saksa politsei võttis 25-aastase tagaotsitava mehe kinni või mitte, vahendab Ilta-Sanomat.

Möödunud nädalal avaldas politsei ühe kahtlusaluse lapsevägistaja pildi. Samas anti teada, et mees on Saksamaal kinni võetud. Pärast seda andis politsei teada, et isik oli Saksamaal vabadusse lastud.

Nüüd on aga asi saanud uue pöörde, kui selgus, et Soome politseil polegi infot selle kohta, et mees oli Saksamaal kinni võetud. Politsei tunnistab, et pole teavet, kas mees oli kinni võetud ja mis põhjusel.

Soome politsei sai Saksamaalt infot, mille põhjal võis tõlgendada, et mees on kinni peetud. Hiljem selgus, et mees polnud kinni peetud, vaid oli lihtsalt Saksa politseiga olnud kontaktis.

Teada pole seegi, kus mees oli Saksamaal politseiga kontaktis. Politsei info kohaselt polegi see hetkel oluline, vaid oluline on see, et mees saadaks kätte ja toodaks Soome. Selle tarbeks on välja antud rahvusvaheline vahistamisorder.

Kahtlusaluse elukoht on Oulu ja Soome politseil pole infot, millal mees Saksamaale läks. Politsei loodab, et mees saadakse kätte, aga pole veel teada, kust ja millal. mees on teadlik, et teda Soomes taga otsitakse ja ilmselt ei tule ta ise politseisse.

Yllätystieto karussa olevasta Oulun seksuaalirikosepäillystä: Poliisilla ei ollutkaan tietoa, oliko mies koskaan edes kiinni Saksassa

Viime viikolla Oulun poliisi julkaisi kuvan yhdestä Oulun laajaan lapseen kohdistuneeseen seksuaalirikosvyyhteen epäillystä 25-vuotiaasta miehestä. Samana päivänä saadun tiedon mukaan tämä henkilö olisi ollut Saksan poliisilla kiinniotettuna. Poliisi tiedotti, että “maiden viranomaisten välisestä tiedon katkoksesta johtuen henkilö oli kuitenkin ehditty vapauttaa Saksassa ennen kuin hänet saatiin siirrettyä Suomeen”.

Kommentaarid
(Külastatud 326 korda, 1 külastust täna)