Soomes registreeriti uus pagulaste-vastane erakond

Soomes registreeriti uus pagulaste-vastane erakond nimega Suomen Kansa Ensin (Soome Rahvas Kõigepealt), mis lubab sulgeda piirid illegaalsetele immigrantidele.

Justiitsministeeriumi info kohaselt on Soomes nüüd 18 registreeritud erakonda.

Uue partei eesmärk on seada üles kandidaadid kevadel toimuvateks parlamendi valimisteks. Partei seisab vastu kahjulikule migratsioonile, islamiseerimisele ja NATO-le. Partei taotleb ühtlasi Soome lahkumist Euroopa Liidust ja ühisrahast euro, vahendab Helsingin Sanomat.

Uue erakonna kontaktisik on Tampere mees Marco de Wit, kes on tuntud kui möödunud aastal Helsingis toimunud pagulaste-vastaste pikettide korraldaja. Pärast meeleavaldusi vajus rühmitus Suomi Ensin laiali, kellest üks grupp asutas nüüd erakonna.

Suomeen rekisteröitiin uusi maahanmuuttovastainen puolue

Suomen kansa ensin -niminen ryhmittymä on rekisteröity puolueeksi, kertoo oikeusministeriö tiistaina julkistamassaan tiedotteessa. Suomessa on nyt 18 rekisteröityä puoluetta. Uuden puolueen tavoitteena on asettaa ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin, tiedotti ryhmä lokakuussa, jolloin se ilmoitti keränneensä viisituhatta kannattajakorttia, jotka tarvitaan puolueeksi rekisteröitymiseen. Mainos (Teksti jatkuu alla) Puolue on kertonut vastustavansa “haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota ja Natoa”.

Kommentaarid
(Külastatud 1,514 korda, 1 külastust täna)