Soomes lubati alates kella 18-st rakette lasta ja kohe tuli õnnetus

Häirekeskus sai Soomes esimese teate ilutulestikuga toimunud õnnetusest kohe peale kella 18, mil lubati rakettide laskmine.

Häirekeskus edastas info vastu võetud teatest seoses õnnetusega kohe peale kella 18. Tunni aja pärast oli tulnud juba mitmeid teateid ilutulestikuga seotud õnnetustest. Häirekeskus kutsub üles ettevaatlikkusele.

Hätäkeskuslaitos on Twitter

Ensimmäinen ilmoitus ilotulitteen aiheuttamasta vammasta vastaanotettu. Varovaisuutta ilotulitteiden kanssa! #hätäkeskus12h #uusivuosi

Hätäkeskuslaitos on Twitter

Ilotulitteiden ampuminen on ollut sallittua tunnin ajan. Tässä ajassa ilotulitteet aiheuttaneet useita vahinkoja ihmisille ja omaisuudelle. Nyt malttia, varovaisuutta ja tarkkuutta ilotulitteiden kanssa! #hätäkeskus12h #uusivuosi #hätäkeskuslaitos

Kommentaarid
(Külastatud 810 korda, 1 külastust täna)