Soomes kukkus auto parvelt vette, juht hukkus

Ida-Soomes Savonlinna lähedal Enonkoskis juhtus raske õnnetus, kui auto kukkus järvel parvelt vett ja juht hukkus.

Õnnetus juhtus täna, esmaspäeva pealelõunal kella 13.48 ajal Hanhivirta parvel. Parv oli just randumas, kui auto järsku kiirendas vastu parve esimest serva. Auto lendas üle serva vette. Päästekeskus tõi elutu juhi surnukeha välja kella 14.30 ajal, vahendab Ilta-Sanomat.

Juht oli autos üksi. Politsei uurib õnnetuse asjaolusid. Parv ühendab kahte teelõiku ja sõidab vastavalt vajadusele. Praegune firmas Laivateollisuus Oy toodetud parv võeti kasutusele 1969. aastal. Parvele mahub 21 autot.

Parve autoteki pikkus on 35 meetrit ja laius 6,3 meetrit. Samasse kohta on tulevikus planeeritud ehitada sild.

Auto putosi Hanhivirran lossista järveen – kuljettaja löytyi ajoneuvosta elottomana

Enonkoskella on tapahtunut vakava onnettomuus. Hanhivirran lossissa ollut henkilöauto putosi maanantaina iltapäivällä lossin etuluukusta järveen. Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 13.48. Itä-Suomen poliisin mukaan lossi oli juuri rantautumassa, kun kyydissä ollut henkilöauto kiihdytti voimakkaasti päin lossin etuluukkua. Auto pääsi luukun yli ja putosi veteen. Pelastuslaitos sukelsi autoon jääneen elottoman kuljettajan ylös järvestä kello 14.30 jälkeen.

Kommentaarid
(Külastatud 427 korda, 1 külastust täna)