Soome perele saabus jõuludeks kaart, mis oli teel olnud 22 aastat

Soomes Jyväskyläs elav pere sai enne jõule kätte kaardi, mille teekond kestis 22 aastat. Aastaid tagasi autoõnnetuses hukkunud abielupaar saatis kaardi 5-aastasele sugulasest poisile, kes nüüd on suur mees.

Kaart oli saadetud Seinäjoelt 1996. aastal ja see potsatas nüüd, 22 aastat hiljem Jyväskyläs postkasti, vahendab Iltalehti.

Kaardil oli suvine pilt Isonkyrö kirikust. Seal olid nimed, keda esialgu ei osatud ära tunda. Kaart oli saadetud perepojale Laurile.

Kaardil märgitud isik elab nüüd juba Turu linnas. Siis saadi aru, et kaardi oli saatnud abielupaar, kes oli hukkunud autoõnnetuses 1999. aastal. Kaart nägi välja nagu uus, mitte selline, mis oleks kuhugi masinate vahele kinni jäänud.

Postmarki uurides selgus, et kaart oli saadetud 1996. aastal ja saanud Seinäjoe templi. Kaardi teekond kestis 22 aastat.

Hukkunud abielupaaril oli kombeks reisil olles postkaarte saata, neil endil lapsi polnud. Kaart oli saadetud 5-aastasele poisile nimepäevaks. Asja muudab aga imelikuks see, et vahetult enne jõule sündis kaardil märgitud Lauril endal laps. Algul arvati, et tegemist oli õnnitluskaardiga seoses poja sünniga, aga see oli adresseeritud Laurile endale. Kaart toimetatakse nüüd edasi õigele adressaadile.

Perheelle saapui jouluna kortti, jonka matka kesti 22 vuotta – vuosia sitten kolarissa menehtynyt pariskunta lähetti terveiset 5-vuotiaalle sukulaispojalle, joka on nyt aikamies

Erikoinen nimipäiväkortti jouluaattona sai Pihlajamäen perheen Jyväskylässä ymmälleen. Se lähetettiin Seinäjoelta vuonna 1996.

Kommentaarid
(Külastatud 230 korda, 1 külastust täna)