Soome õpilane võttis kooli tulirelva kaasa, politsei uurib asja kui kuritegu

Politsei uurib juhtumit Lääne-Soome Satakunta maakonnas Eurajoki vallas asuvas Luvia koolis, kus õpilane võttis kooli kaasa relva, et seda sõpradele näidata. Sellega pani õpilane toime kuriteo.

Politsei sai eelmisel teisipäeval teate Luvia koolist, kus õpilase kotist oli leitud tühi relvakarp ja padruneid. Politsei läks kohale ja kontrollis õpilast. Tema juurest relva ei leitud ja õpilane väitis, et tal seda pole, vahendab Yle.

Pärast selgus aga uurimise käigus, et õpilane oli toonud relva kooli juba eelmisel päeval, esmaspäeval. Ta oli näidanud püstolit oma sõpradele. Õpilane oli andnud relva peale tunde ühe täiskasvanu kätte.

Poiss oli võtnud relva esmaspäeval ühe tuttava juurest selleks luba küsimata. Politsei leidis lõpuks relva selle tuttava juurest.

Praegustel andmetel polnud poisil kavatsust kedagi relvaga ähvardada. Selle vaatamata uuritakse asja kui relvakuritegu. Politsei hoiatab, et tulirelv alaealise käes on eriti ohtlik, isegi kui pole kavas kedagi vigastada.

Oppilas tuli kouluun ase mukanaan – poliisi tutkii rikoksena

Poliisin mukaan luvialainen oppilas oli näytellyt käsiasetta kavereilleen viime viikolla.

Kommentaarid
(Külastatud 194 korda, 1 külastust täna)