Prantsuse kollastel vestidel karmid nõudmised: alandada makse 50 protsenti, astuda välja Euroopa Liidust ja NATO-st

Prantsusmaal on läinud olukord väga tuliseks. Nn kollased vestid, kes mässavad juba ligi kuu aega, on esitanud oma nõudmised, mille hulka kuulub maksude alandamine 50 protsenti ja välja astumine Euroopa Liidust ning NATO-st.

Lisaks nõutakse senisest paremaid avalikke teenuseid, värvates selleks rohkem inimesi.

Lisaks nõutakse Prantsuse riigivõla teenindamise peatamist, uut põhiseadust, väiksemat immigratsiooni ja ja Lääne-Aafrika frangist (CFA Franc) loobumist. Märgutud on sundvaktsineermisest loobumist, plastpudelite keelustamist ja pensionitõusu. Kokku on  nimekirjas 25 nõudmist.

Sotsiaalmeedia kommentaarides on märgitud, et need nõudmised on ilmselt koostanud Vladimir Putin isiklikult.

Stanley Pignal on Twitter

A new “unofficial” list of Gilet Jaunes demands here: – cut taxes to 25% of GDP (so half current levels) – better public services/massive hiring of civil servants – Leave EU & NATO – Default on public debt – New constitution – less immigration – Scrap CFA Franc in W Africa (??)

Kommentaarid
(Külastatud 242 korda, 1 külastust täna)