Politsei kahtlustab, et Kerava raudteejaamas peksti inimene surnuks

Ööl vastu pühapäeva, 9. detsembri hommikut peksti Helisingi ligidal Kerava raudteejaamas üht inimest, kes suri saadud vigastustesse.

Häirekeskus edastas vastu hommikut teate isikute kaklusest Kerava raudteejaamas. Politsei leidis sündmuskohalt teadvusetu inimese, kelle peal oli tarvitatud vägivalda. Ohver suri vaatamata elustamiskatsetele. Politsei info kohaselt on alust kahtlustada, et inimese suri vägivalla tagajärjel.

Politsei võttis sündmuskoha lähedalt varsti pärast juhtunut kinni kaks isikut, keda kahtlustatakse tapmises vägivalla teel. Politsei on alustanud asjas eeluurimist, mille käigus selguitatakse välja juhtunu täpsemad asjaolud.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 968 korda, 1 külastust täna)