Politsei erakordne teade: Vantaa Jumbos tabati tillinuusutaja

Ida-Uusimaa politsei on edastanud erakordse teate: nimet tabati pühapäeval, 16. detsembril Vantaa Jumbo toiduosakonnas keskealine kohalik mees, kes toppis tilli taskusse ja väitis, et tahtis nuusutada, kas see on värske.

Mees oli võtnud tillikimbu ja pannud selle ostukorvi. Siis võttis ta osa tillist ja pani selle omale taskusee. Pärast seda viis ta tillikimbu uuesti tagasi riiulisse.

Mees rääkis pärast, et tahtis lisaks muudele asjadele osta tilli, aga tahtis tilli nuusutada, et veenduda, et see on värske. Kuivõrd till ei paistnud kvaliteetne, viis ta kimbu tagasi riiulisse ja maksis kassas ülejäänud asjade eest.

Politsei kohale jõudes oli mees jõudnud maksta ka 1,75 eurot maksva tillikimbu eest. meest kahtlustatakse väärteos.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 6,956 korda, 1 külastust täna)