Põhjamaade naistel kõride läbi lõikamisega seotud 15 Maroko meest saavad süüdistuse terrorismis

Põhjamaade naised tapnud, neist ühel pea otsast lõiganud 15 Maroko meest saavad süüdistuse terrorismis. Süüdistus puudutab terroristliku grupeeringu loomist eesmärgiga ette valmistada ja panna toime terroriakte ja mõrvasid.

Kolm kahtlusalust saavad lisaks veel süüdistuse teiste terrorile õhutamises, andis teada Maroko prokuratuur.

24-aastane taanlanna Louisa Vesterager Jespersen ja 28-aastana norralanna Maren Ueland leiti surnuna 17. detsembri hommikul Atlase mägedest Imlili küla ligidalt. Norralannal oli pea otsast ära lõigatud. Ametivõimud on kirjeldanud toimunut kui Islamiriigi järgijate toime pandud tegu, vahendab Daily Mail.

Esialgu on esitatud süüdistus 15 isikule ja lähiajal peaks neile lisanduma veel isikuid. Kokku on seoses juhtunuga vahi alla võetud 19 meest, nende seas neli peamist kahtlusalust.

Fifteen charged over murders of two Scandinavian women in Morocco

Fifteen men referred to investigating judge who handles terror-related cases Charges include forming gang to commit terror acts and premeditated murder Comes after Swiss-Spanish national held over killings of two tourists in Morocco Louisa Vesterager Jespersen, 24, from Denmark, was found dead last week Maren Ueland, 28, from Norway, was also found beheaded near village of Imlil Fifteen men have been charged with terrorism offenses over the beheading murders of two Scandinavian women in Morocco.

Kommentaarid
(Külastatud 1,164 korda, 1 külastust täna)