Pärast tillinuusutajat ründas Vantaal relvastatud salatinäksija

Alles pühapäeval oli politseil Vantaa Jumbos vaja lahendada vahejuhtum seoses tillinuusutajaga, esmaspäeva, 17. detsembri õhtul aga ründas Vantaal Tikkurilas toidupoes umbes 30-aastane Oulu mees, kes oli relvastatud, näksis salatiletist salatit ja jättis selle eest kassas maksmata.

Politsei info kohaselt läks mees salatibaari juurde, võttis kahvliga salatit pihku ja sõi seda. Pärast seda võttis mees mahlariiulist mahla, jõi seda ja pani tagasi riiulisse. Lõpuks läks mees kommiriiuli juurde ja sõi lahtisi komme otse sahtlitest.

Mees läks kassast mööda ilma millegi eest maksmata, pärast mida võtsid turvatöötajad ta kinni. Tarvitatud toodete maksumus oli 4,55 eurot.

Turvakontrollis leiti mehelt illegaalne gaasiballoon ning suur kööginuga. Mehel on varasemast 10 näppamist viimase aasta jooksul ja politsei viis ta Helsingi arestimajja. Meest kahtlustatakse näppamises, keelatud esemete või ainete omamises ning tulirelvaga seotud kuriteos.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 416 korda, 1 külastust täna)