Osadest poodidest on jõulu hitt-tooted juba otsa saanud

Käesoleva aasta jõulude hittmänguasjad on eri üllatuslelud, millest on algul näha vaid väike osa.

Hitt-tooted on tänavu näiteks L.O.L. Surprise nukud ja Scruff-a-luv lemmikloomad. Scruffaluvs on algul karvapall, mida harjates ja kastes muutub see mingiks loomaks. L.O.L. Surprise nukud on eri pakendites, mille sisu selgub alles pärast avamist, vahendab Yle.

Nende mänguasjade hind kõigub vahemikus 10-200 eurot. Üllatuslelud on nii popid, et mõnedest poodidest on need juba otsa saanud. Näiteks L.O.L. Surprise nukud on otsas Toys “R” Us ja BR-i veebipoodidest, Scruff-a-luv loomakesed on otsa saanud Prismadest.

See pole esimene kord, kui üllatuskannid on kõige popimad, näiteks 2016. aastal olid lemmikuks Hatchimals mänguasjad, mis samuti otsa lõppesid. Käesoleval aastal on Hatchimals’e jätkuvalt saada.

Tänavusel aastal võib laste jõulupakkidest leida ka muud kraami peale üllatuslelude. Näiteks on laste hulgas üha popimad erinevad limad.

Varem oli kaupmeestel lihtsam ennustada, millest saab hitt, sest televisiooni mõju oli suur. Nüüd on aga mõjukamad teised kanalid, näiteks Youtube. Hiti sündimine on paljuski nagu õnnemäng – kui kusagil vaimustutakse limast, siis saab see kõige popimaks. Mõjutab ka see, millised mänguasjad on sõpradel.

Joulun hittilelut loppuneet jo osasta kauppoja – yllätyslelut pitävät edelleen pintansa suosikkeina

Yllätyslelut ovat leluja, joiden sisällöstä tiedosta on ostohetkellä vain osa. Lelu esimerkiksi muovautuu lopulliseen muotoonsa kun sen kastelee ja harjaa.

Kommentaarid
(Külastatud 189 korda, 1 külastust täna)