Nigeeria migrandid kaaperdasid laeva ja nõudsid Inglismaa rannikule lähemale sõitmist, et saaks kaldale ujuda

Migrantide tulv Aafrikast muutub üha jõulisemaks. Nimelt kaaperdasid relvastatud Nigeeria migrandid Itaalia kaubalaeva ja nõudsid Inglismaa rannikule lähemale sõitmist, et saaks kaldale ujuda.

Laeva meeskond suutis välja saata hädasignaali ning laeva saadeti vabastama Briti eriüksuslased. Neil õnnestus migrandid kinni võtta. Kahtlusaluseid on neli, kes võeti vahi alla, vahendab Daily Mail.

Laev jõudis õnnelikult sihtkohta Tilbury sadamas. Meeskonna liikmed rääkisid, et migrandid olid võtnud laeval kontrolli raudkaigaste abil. Keegi juhtunus vigastada ei saanud. Mehed avastati laevast neli päeva tagasi ja lukustati ühte kajutisse. Meeskond oli neid vastavalt rahvusvahelise õiguse normidele toitnud. Ühel hetkel aga õnnestus meestel kajutist välja saada ja kontroll laeval üle võtta.

Stowaways ‘threaten crew and take over’ container ship off Margate

Four stowaways were found on board ship and have taken over one deck Shipping firm say group armed themselves with iron bars on Friday morning They demanded the captain move the ship close to shore so they can jump off Ship, which is based in Palermo, Sicily, had been travelling to UK from Nigeria British special forces have re-taken a cargo ship hijacked by Nigerian migrants after fast-roping from helicopters onto the deck and taking down the stowaways in the dead of night.

Kommentaarid
(Külastatud 1,086 korda, 1 külastust täna)