Need on Soomes jõulude popimad kingitused – teiste seas LOL-üllatuspall

Nüüd on juba poodidel teada, millised kingitused on tänavu kõige popimad – nende hulgas on Scruffaluv ja LOL-üllatuspall.

Tänavuse aasta mänguasjade hitt on uniboxing. See tähendab, et täpselt pole teada, mis sees on. Sellised on näiteks LOL- ja Smashers üllatusmunad. Idee on selles, et pall kooritakse lahti ja selle seest tuleb välja mingi mänguasi, vahendab Taloussanomat.

LOL-palli sees on nukk, Smashersi omas mingi spordikujuke.

Lisaks uniboxingu toodetele on popid veel rongimängud, Duplo konstruktor ja pehmed mänguasjad Scruffaluvs. Näiteks K-grupi poodides on just Scruffaluvs eriti populaarne. See tuleb sellest, et need mänguasjad sobivad nii tüdrukutele kui poistele.

Scruffaluvs on pehme mänguasi, mis algul on kehvas seisus ja mille eest tuleb hakata hoolt kanda.

Väikeste laste puhul on tänavused lemmikud Paw Patroli (Käpakeste Patrull) ja Littlest Pet Shopi mänguasjad.

Ent jõulude ajal ei müüda ainult mänguasju. Jõulud on ka lauamängude müügi tippaeg. Lähevad sellised mängud nagu Aafrika täht, Kimble, Monopol ja Twister.

Vanemad ostavad jõulude ajal lastele kallimaid kingitusi kui muidu. Kui muidu ostetakse odavamaid mänguasju, siis jõulude ajal on rahakotirauad rohkem lahti. Näiteks ostetakse nukumaja või suurem Lego komplekt. Ent siin on ka psühholoogiline piir ja see on kusagil 100 euro peal. Üle 100 eurose maksumusega ei tehta isegi jõulukingitusi.

Nämä joulun hittilelut viedään kauppojen hyllyiltä: Scruffaluv, yllätyspallo – listalta löytyy myös rakastettu ikisuosikki

Lelukauppa Partasen yrittäjällä Minna Kunnasluodolla pitää kiirettä. Koko vuoden tulos nimittäin tehdään tämän ja kahden seuraavan viikon aikana. - Näin se on, että lelukaupalla on vain yksi sesonki. Ja se on päällä juuri nyt, joulun alla. Jutun päävideolla suomalaiset kertovat ostamistaan joululahjaleluista. Jos muina kuukausina lelumyynti on varsin maltillista, joulukuussa se on jotain täysin muuta.

Kommentaarid
(Külastatud 560 korda, 1 külastust täna)