Londonis arreteeriti kaks isikut seoses droonide lennutamisega lennuvälja kohal

Londonis arreteeriti reede õhtul kaks inimest seoses droonide lennutamisega Gatwicki lennujaama kohal.

Reedel lennutati droone juba kolmandat päeva ja paljud lennud jäid seetõttu ära või lükati edasi. Gatwickis maanduma pidanud lennukid saadeti tagasi või olid sunnitud maanduma Heathrow, Lutoni ja Stanstedi lennuväljadel, vahendab Daily Mail.

Politsei info kohaselt kasutati lennuvälja kohal mitut drooni ja kahtlusaluseid on kaks.

Neljapäeval jäi ära või lükati edasi 760 lendu, mistõttu lükkusid edasi 110 000 reisija lennuplaanid.

Two people are arrested over ‘criminal use of drones’ at Gatwick

Two suspects were held on Friday night after another day of chaos at Gatwick Airport just before Christmas Planes were grounded for over an hour yesterday evening when a drone was sighted again above the airfield Flights later resumed with severe delays as the airport said ‘military measures’ would keep

Kommentaarid
(Külastatud 113 korda, 1 külastust täna)