Lapimaal jäi purjus naine autorooli taga magama, tahtis politseinikku hammustada

Lapimaal Rovaniemis oli ööl vastu laupäeva omapärane juhtum, kus purjus naisjuht oli autoga sõitnud ühe lasteaia hoovi, jäänud seal tukastama ja kui politseinik teda äratas, siis tahtis politseinikku hammustada, aga oli nii purjus, et suutis vaid sülitada.

Politsei sai ööl vastu laupäeva veidi pärast poolt ühte teate Rovaniemis Kuusamontiel vastassuunavööndis vänderdanud auto kohta. Auto oli helistaja väitel jäänud seisma ühe lasteaia hoovis ja keegi sealt välja ei tulnud.

Kohale läinud patrull leidis eest keskealise naise magamas autos juhi kohal. Pärast äratamist puhus naine kontrollalkomeetrisse 1,7-promillise joobe. Pärast seda võeti naine kinni ja viidi Lapi keskhaiglasse kontrollproovile, mille käigus tahtis naine üht politseinikku hammustada, aga suutis vaid sülitada.

Juhti kahtlustatakse lisaks joobes juhtimisele veel liiklusohtliku olukorra tekitamises ja ametnikule vastuhakus.

Veel samal ööl peatas patrull ühe teise vänderdava auto ja selle välismaalasest juht puhus alkomeetrisse 1,22-promillise joobe.

Lisaks peatati üks registrist maha võetud auto, mille juhil alkoholijoovet polnud, aga tal tuvastati amfetamiini narkojoove. Mehel polnud kehtivat juhtimisõigust, mistõttu teda kahtlustatakse terves reas rikkumistes: joobes juhtimises, narkokuriteos, loata juhtimises ning sõidukiga seotud rikkumistes.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 101 korda, 1 külastust täna)