Lapimaa hotellipõleng jõudis ka välismeediasse – turistid põgenesid elu eest

Lapimaal Pudasjärvis põles eile öösel maha Iso-Syöte hotell, kus ööbisid Briti turistid.

Inimesed on sotsiaalmeediasse üles pannud pilte põlengust. Nad räägivad, kuidas nad olid sunnitud keset ööd tule eest põgenedes minema välja 10-kraadise pakase kätte.

Enne seda olid pered pidanud pikalt ootama Gatwicki lennuväljal seoses sealsete droonilennutajatega. Vintsutused jätkusid Soomes, kus põlesid maha hotell ja palkidest majakesed. Inimesed kurtsid, et kulutasid reisi peale üle 10 000 euro ja selle eest pidid üle elama õuduse, vahendab Daily Mail.

Õnneks keegi turistidest põlengus vigastada ei saanud.

 

View this post on Instagram

 

Our dream Christmas ….. we’re all safe though and no one hurt xx

A post shared by Michellecourtney (@michellecourtney1) on

Lucy Berrington on Twitter

Arrived in Lapland, edge of Arctic Circle. Hotel immediately burned down. (All OK.) https://t.co/NEA0JqlvK7

Sarah 🎄🎄🎄⛄️⛄️⛄️🤶🤶🤶 on Twitter

Our hotel caught fire last night. We are all fine, we were in wooden cabins nearby and everyone in the actual building got out thank god. Apparently fire engines were coming from two hours away (we’re staying on the edge of the Arctic circle and it’s pretty remote)

British families on Lapland holiday to meet Santa forced to flee fire

Families on the trip of a lifetime had their trip ruined as fire ripped through hotel As they fled inferno, they were forced to endure freezing temperatures of -10C Fire broke out at the Hotel Iso-Syöte in Pudasjärvi, Finland, at 1.30am yesterday A British family’s dream getaway to Lapland turned into the holiday from hell after a fire ripped through their hotel.

Kommentaarid
(Külastatud 220 korda, 1 külastust täna)