Kas ostsid mõne neist jõulutuledest? Kui jah, siis vii kohe tagasi Tokmanni!

Soome tarbekaupade müüja Tokmanni korjab müügilt ära ning ostab tagasi Kotikulta LED-jõuluvalgustid ning muud valgustustooted. Kaubakett on avastanud, et tulede plastikust pesad on vigased. Toote kasutamisel võib saada elektrilöögi.

Tagasiost puudutab 2018. aasta tooteid, mille puhul on kasutusel muundurid 3,5V/1,2 VA (LR-03.501.2) või 31V/3,6VA (LRIP-31003.6). Toote valmistusaasta leiab juures olevalt infolipikult, vahendab Taloussanomat.

Tokmanni palub kõigil klientidel koheselt lõpetada nende toodete kasutamine ja tagastama need ükskõik missugusesse Tokmanni poodi. Toote ostuhind makstakse tagasi ja kviitungit ei nõuta.

Rohkem infot on asja kohta Tokmanni veebis.

Ostitko jonkin näistä lukuisista jouluvaloista? Sähköiskun vaara – lopeta käyttö heti ja palauta Tokmannille

Tokmanni vetää takaisin lukuisia erilaisia Kotikulta-LED-valosarjoja ja muita valaistustuotteita. Kauppaketju kertoo tiedotteessa havainneensa valosarjoissa, että niiden muovinen kotelo saattaa olla viallinen. Tuote saattaa aiheuttaa sähköiskun vaaran. Takaisinveto koskee vuonna 2018 valmistettuja tuotteita, joissa on käytetty muuntajia 3,5V/1,2 VA (LR-03.501.2) tai 31V/3,6VA (LRIP-31003.6). Tuotteen valmistusvuosi löytyy tuotteeseen kiinnitetystä infolapusta.

Kommentaarid
(Külastatud 825 korda, 1 külastust täna)