Kas Merkel tahab rahvale meeldida? Lendas Argentiinasse tavalise liinilennuga

Muidu püherdavad riigijuhid luksuses ja kasutavad sõitudeks eralennukeid. Selle poolest on eriti tuntud Prantsuse president Emmanuel Macron, keda võrreldakse juba Louis XVI-ga, kes lõpetas giljotiini all. Saksamaa kantsleri Angela Merkeli eralennuk läks katki, mistõttu oli ta sunnitud sõitma Argentiinasse tavalise liinilennuga Madriidist.

Nüüd spekuleeritakse, et võibolla Merkeli lennuk ei läinudki katki, vaid tal hakkas hirm nähes, mis toimub Pariisis ja Brüsselis, et ta katkestas oma lennu ja istus ümber tavalisse liinilennukisse, nii-ütelda lihtrahva sekka, et võita rahva poolehoidu. Saksamaal on olukord samuti väga pingeline ja sama plahvatusohtlik kui Prantsusmaal, seda eriti seoses migrantidega.

Igal juhul, on mis on, aga Merkel sõitis Buenos Airesesse tavalise liinilennukiga ja ta tunti lennukis ära.

See pole ka esimene kord, kui Saksa riigijuhtide lennukid on katki läinud ja nad on pidanud võtma tavalise liinilennu. Selle poolest on eriti kuulus Soome president Sauli Niinistö, kes eelistabki eralennukitele tavalisi liinilennukeid.

DW News on Twitter

Man finds himself sitting next to Germany’s Angela Merkel on flight to #G20: https://t.co/GwBowgs7mf https://t.co/awcTzWAtFY

Kommentaarid
(Külastatud 126 korda, 1 külastust täna)