Käpylä kahtlustatav korterisüütaja enne vangistamist: V*tud võivad teha, mida tahavad, aga looduse seadused on tee edasi

Käpyläs korteri süütamises ja mõrvakatses kahtlustatav 1993. aastal sündinud mees Evans Kipchirchir kirjutas pärast tegu ja enne vangistamist sotsiaalmeedias: „V*tud võivad teha, mida tahavad, aga looduse seadused on tee edasi.”

Politsei kahtlustab, et mees süütas Helsingis Käpyläs korteri selleks, et teist inimest mõrvata. Õnneks pääses korteri elanik pärast süütamist korterist minema. Nii ohver kui süütaja tundsid varasemast teineteist.

Mees on sotsiaalmeedia sissekannete põhjal elanud varem Keenias Nairobis ja Eldoretis. Suhtestaatuse kohta on mees märkinud „vallaline”, vahendab MTV.

Facebooki ja LinkedIn-i profiilide järgi on mees õppinud Soomes Kokkolas kutsekoolis Centria IT-ala, aga ta liigub ka Helsingis.

Mees avaldas peale Käpylä tulekahju sotsiaalmeedias kaks sissekannet. Esimese Twitteri postituse juures oli ainult kolm punkti, mis tähendab vaikimist. Teine postitus on inglise keeles ja see kõlas tõlkes: V*tud võivad teha mida tahavad, aga looduse seadused on tee edasi.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kapylan-polttopulloiskun-epaillylta-hyytava-tviitti-lahes-heti-teon-jalkeen-h-rot-voivat-tehda-mita-vain-mutta-luonnon-oikeus-on-tie-eteenpain/7202546

Kommentaarid
(Külastatud 268 korda, 1 külastust täna)