Kahtlusalune Soome lapsevägistaja lasti Saksas vabaks, kuna tema kohta polnud tehtud vahistamismäärust

Kahtlusalune Soome lapsevägistaja võeti küll Saksamaal kinni, aga lasti vabaks, kuna tema kohta polnud Soomes tehtud rahvusvahelist vahistamismäärust.

Soomes raskekujulises lapse vägistamises kahtlustatav 25-aastane mees võeti Saksamaal kinni seoses mingi muu asjaga ja lasti siis vabaks. Soome polnud jõudnud selleks ajaks väljastada vahistamismäärtust, vahendab Ilta-Sanomat.

Praeguseks on Soomes välja antud vahistamismäärus, aga mees on Saksamaal juba teadmata suunas kadunud. Algul Soomes määrtust ei tehtud, kuna ei teatud, et ta on maalt lahkunud.

Soome politseil pole infot, mis põhjusel mees Saksamaal kinni peeti. Nüüd tehakse jõupingutusi, et mees uuesti kätte saada.

Uutta tietoa Oulun seksuaalirikosepäillystä: Vahingossa vapaaksi päästetystä miehestä ei ollut tehty kansainvälistä etsintäkuulutusta

Oulun poliisi tiedotti tänään tiistaina, että Oulun seksuaalirikosvyyhdissä epäilty ja Saksassa kiinniotettu 25-vuotias mies on vahingossa vapautettu Saksassa.Poliisitiedotteen mukaan maiden viranomaisten välisestä tietokatkoksesta johtuen henkilö oli ehditty vapauttaa Saksassa ennen kuin hänet saatiin siirrettyä Suomeen. Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista sanoo, että Suomen poliisi sai tiedon Saksan päässä tapahtuneesta miehen vapauttamisesta viime viikolla.

 

Kommentaarid
(Külastatud 212 korda, 1 külastust täna)