Jõuluvana jäi Soomes politsei kiiruskaamerasse kaheksal korral

Jõuluvanal oli jõululaupäeval Soomes kiire – ta jäi politsei kiiruskaamerasse kaheksal korral eri autodega.

Kiiruseületamised algasid Ylöjärvis kella 13.27 ja lõppesid Hesingi kaudu Siilinjärvis kell 19.41. Jõuluvana sõitis nii Bemmi, Audi, Peugeot’, Citroeni kui Mersuga. See on imelik, sest jõuluvanal peaks olema ainult üks auto.

Politsei liiklusjärelvalve juht Dennis Pasterstein vihjab sotsiaalmeedias, et Kõrvatundrule saadetakse hoiatus ja trahvi ei tehta.

Dennis Pasterstein on Twitter

Joulupukki todistettavasti ahkeroinut aattona usealla moottorireellä ympäri Suomen, jotta lapset saivat lahjansa. Lähetämme Korvatunturille näistä yhden rakentavan palautteen, jossa muistutamme #liikenneturvallisuus #työturvallisuus Ei sakoille – kyllä liikenneturvallisuudelle

Kommentaarid
(Külastatud 1,965 korda, 1 külastust täna)